Pelikanen bij H&M

donderdag 17 april 2014 08:54 uur

H&M verkoopt ook spullen voor buiten je kledingkast (maar voor binnen je huis). Dat vind ik leuk, want het is Zweeds en kan dus worden gezien als een soort extra collectie van IKEA. Het zit ook in dezelfde prijsklasse, trouwens. Het enige wat ontbreekt zijn de leuke Zweedse namen, maar die moet je er dan maar even zelf bij verzännen.

Hieronder de dingen onder het kopje nieuwe artikelen die ik episch vind (met motivatie per artikel!!1!):

20140417-HM-B

katoenen vloerkleed €19,95

Dit kleed is maar 80 x 140 cm en dat is jammer, want ik zou zo graag zo’n kleed vinden in een wat nubischer maat (bijvoorbeeld 2 bij 3 meter). Dit is niet echt een motivatie zeker? Ik vind de kleur gewoon mooi.

20140417-HM-C

dienblad €7,95

Een dienblad met ananassen. Wat moet ik er meer over zeggen. Het zijn ananassen! Ik vond dat zelf een behoorlijk tropische verrassing.

20140417-HM-D

schaaltje €2,95

Het komt vast door mijn ontmoetingen met deze bizarre beesten in Artis de laatste tijd, maar dit schaaltje is los daarvan ook heel erg gaaf.

20140331P

Kijk, zo tekende ik hem op 31 maart jl.

20140417-HM-DA

Er zijn ook porseleinen bekers! €2,95

20140417-HM-DB

En een dienblad! €9,95

20140417-HM-E

Dit houten bakje vind ik vooral verwarrend. Wat betekenen die cijfers? Ik trek dat niet. Wel een leuk bakje. Ondanks zijn ‘antieklook’, een woord dat van alles kan betekenen, van iets tegen knoflookstank tot een device dat onzichtbaarheid tegengaat.

Het kost €14,95 maar zelfs dat staat niet op de zijkant.

Welke dingen zijn jullie favo?9 reacties

 1. Elsbeth

  Zijn er ook winkels waar ze dit hebben? Want ik zie het tot nu toe alleen online. Of heeft Amsterdam een winkel met Home-spullen? Ik heb theedoeken en kussenhoezen van H&M en ik zag nu een soort metalen mandje dat ik als fruitmand wil en schaaltjes met zebra’s en leeuwen. De pelikanen zijn ook cool. En alles met ananassen.

 2. Tessa

  In Amsterdam kun je de Home spullen kopen, geloof in de h&m met heel veel verdiepingen (geloof bij de dam?)

 3. Irene

  Ik had dat vloerkleed ook al in mijn winkelmandje gegooid, maar er weer uit toen ik de afmetingen zag. Overweeg nu er meerdere te kopen en aan elkaar te naaien 🙂
  Ook de bank boven het kleedje vind ik leuk. En ananassen, daar zouden veel meer producten mee moeten worden gedecoreerd.

  Home producten worden idd verkocht bij de H&M op de dam.

 4. Helena

  Het vloerkleed is mijn favo

 5. Sanna

  Niet op de Dam maar wel ook heel fijn…

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *