Over borsten en de gevaarlijke bh van Katy Perry

» Zomerzonde 5

vrijdag 13 juli 2012 06:57 uur

Vechtscheidingen van de eeuw, liefdesbaby’s en -vakanties, ontrouw en tragische sterfgevallen: de showbizz kent geen zomerstop. Martine de Jong & Paul Onkenhout verbazen zich en houden elkaar op de hoogte. In brief 5: wat hebben al die zangeressen toch met hun boezems?

De headlines op de site van De Telegraaf logen er niet om: ‘Lady Gaga vliegt in bh’, ‘Lady Gaga vliegt in string’, ‘Lady Gaga dineert in bh’ en ‘Lady Gaga zoent met vrouw’ en dat allemaal binnen 24 uur. Waar is ze mee bezig, Paul? Als ik hier even een algoritme tegenaan houd, kan ik je vast voorspellen dat Lady Gaga morgen gekleed in slechts het geverfde baardje van Maik de Boer gaat staan midgetgolfen. Die bh waar ze in dineerde was trouwens doorzichtig. Prima.

Gelukkig kan het nóg opwindender. We konden onlangs al genieten van Pink die haar borstkas had vermomd als Nijntje door haar tepels af te plakken met twee zwarte kruizen. Katy Perry, op haar beurt, treedt momenteel op in een bh met grote, ronddraaiende schijven.

Jackpot
Blijkbaar moet je, als uitvoerende artiest, iets doen met je borsten, maakt niet uit wat. Je kunt ze natuurlijk ‘per ongeluk’ laten zien, dan scoor je de jackpot qua aandacht. Dit overwegend, vermoed ik dat de borsten van Katy Perry niet erg gezellig zijn. Waarom zou ze ze anders verstoppen achter twee hypnotiserende filmblikken, waar je als toeschouwer nog misselijker van wordt dan van dat tamponverhaal waar jij gisteren mee kwam?

Hoe dan ook, die hysterische bh van Perry mag niet meer, van de verzekeraar. Hij vormt namelijk een gevaar voor de gezondheid. Niet die van jou en mij, maar van Katy zelf. Haar pruik kan er in verstrikt raken en dan zou ze, God verhoede het, haar nek kunnen verrekken! Ik ga ook maar eens op zoek naar wat leuke bustebekleding voor de zomer. Heb jij nog suggesties?

Paul Onkenhout antwoordt hier.1 reactie

  1. Simon De Vries

    Haha, ze is erg mooi, dus ze kan het hebben lijkt me. Katy Perry en Lady Gaga zijn nogal media magnaten. Alhoewel ik lady gaga niet echt mooi vind. Katy daarintegen…

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *