Is Madonna te oud voor een punt-bh?

» Zomerzonden op Volkskrant.nl

maandag 9 juli 2012 09:00 uur

Vechtscheidingen van de eeuw, liefdesbaby’s en -vakanties, ontrouw en tragische sterfgevallen: de showbizz kent geen zomerstop. Martine de Jong & Paul Onkenhout verbazen zich en houden elkaar op de hoogte. In brief 1: Patricia Paay, haar sekspartners en de kledingkeuze van Madonna.

Sinds Patricia Paay (63) niet meer samen is met Adam Curry (47) – hij verliet haar voor de veel jongere Micky Hoogendijk (42) – is ze meer in het nieuws dan ooit.

Patricia had na haar scheiding eerst een tijdje een affaire met de piepjonge danser Remco Bastiaansen (33), met wie ze een fitness-dvd uitbracht met de illustere titel Forever Fit. Prima.

Dat ‘forever’ bleek helaas niet te kloppen, want tijdens de promotietoer van de dvd werd Remco aangereden door – klein maar gek detail – een medewerker van Voetbal International. Remco is sindsdien aan het revalideren.

Playboy
Gelukkig vond Patricia een nieuwe sekspartner in de zo mogelijk nóg jongere Nicky (28) die we niet moeten verwarren met Micky (42), de nieuwe vrouw van Adam (47). Mocht je je afvragen waarom ik zo netjes alle leeftijden vermeld: dat doe ik omdat ik me nog levendig kan herinneren dat haar laatste bijdrage aan de Playboy niet door iedereen werd gewaardeerd. Ze was ‘te oud’ en daarom was het ‘ongepast’.

Nu ben ik (36) heus nog niet zo oud, maar enigszins verontrustend is het allemaal wel, helemaal nu ik afgelopen weekeinde las dat 60 procent van de Telegraaf-lezers (gemiddeld 57) vindt dat Madonna (53) zich óók al te sexy kleedt voor haar leeftijd.

Verdomme, er is dus een omslagpunt in leeftijd waarna het opeens niet meer oké is om jezelf in een punt-bh te gaan liggen beroeren op een podium. Nu ga ik even een coltrui en een driekwart broek aantrekken. Hoe oud ben jij eigenlijk, Paul?

Paul Onkenhout antwoordt hier.



plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *