Het beste bikinilijf van 2012

» Zomerzonde 15 op Volkskrant.nl

vrijdag 27 juli 2012 10:00 uur

Vechtscheidingen van de eeuw, liefdesbaby’s en -vakanties, ontrouw en tragische sterfgevallen: de showbizz kent geen zomerstop. Martine de Jong & Paul Onkenhout verbazen zich en houden elkaar op de hoogte. In brief 15: strandlichamen, moeders in bikini en koninklijke billen.

Stel je voor, Paul: je bent net getrouwd met je droomprinses (of in mijn geval een droomprins, of in Kate Middleton haar geval een echte prins) en je gaat met haar op huwelijksreis naar een prachtig strand op de Seychellen. Je bent verschrikkelijk verliefd op haar, helemaal nadat je haar in haar smetteloze bikinilijf hebt zien ronddartelen in de branding.

Damesblad
Helaas ben je niet de enige die geniet van haar minimale vormen, want er is een fotograaf zo vriendelijk geweest om jullie romantische tripje vast te leggen en naar een of ander louche Australisch damesblad te sturen. Het soort blaadje waar de gemiddelde Volkskrantlezer natuurlijk nooit een blik inwerpt, dus hierbij een link naar de bikinifoto van Kate Middleton.

Dat uitlekken van die foto’s was dan misschien heel vervelend voor Kate en haar prins, maar het heeft haar mooi wel een extra vijf procent van de stemmen opgeleverd in een nuttig onderzoek dat werd uitgevoerd door het onafhankelijke hotels.com. Men ging op zoek naar het mooiste beroemde bikinilijf van 2012. Kate eindigde door die extra stemmen op de derde plek.

Mooiste bikinilijf
Nu ben jij natuurlijk heel benieuwd wie er bovenaan de lijst staat, Paul. Ik zal je niet langer in spanning houden: het is Jessica Alba. De actrice heeft het mooiste bikinilijf van de hele wereld, op de voet gevolgd door zangeres Beyoncé Knowles. Ze zijn trouwens allebei moeder, maar daar zag je een week na de zwangerschappen natuurlijk al niets meer van.

Bij de mannen kwam voetballer David Beckham als mooiste uit de bus. Blijkbaar ziet hij er erg sexy uit in zijn zwembroek. Het is dus jammer dat hij altijd in een voetbaltenue of in een hysterische, door zijn vrouw uitgekozen outfit loopt. Wat dat betreft heeft Sven Kramer (12 procent van de stemmen) het beter aangepakt. Heb jij eigenlijk wel een zwembroek, Paul?

Paul Onkenhout antwoordt hier.plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *