Vakantie-overleg

vrijdag 9 april 2010 10:29 uur

Wij, van buro Rust, zijn er een gewoonte van aan het maken om ons werkoverleg te plegen tijdens de heenreis naar de werkplek. Aangezien dit maar 15 minuten fietsen is en we allebei geen slome rijders zijn, doen we dit overleg lopend met de fiets aan de hand, onderweg een grote latte oppikkend met zo’n urbanesque drinkdekseltje, heel New York allemaal (denk ik, want daar geweest ben ik nimmer).

Hoe dan ook, lopend praten blijkt altijd heel vruchtbaar, goede ideeën vind je gewoon op straat, blijkbaar, als je maar goed kijkt en luistert.

Vanmorgen was het werkoverlegtijd maar we werden hevig afgeleid door mooi weer en verse bloesem. Waardoor deze ochtend meer een soort van minivakantie werd. Dus hier dan wat vakantiefoto’s:

vakantie-overleg

vakantie-overleg4 reacties

 1. Better than yesterday

  Lopend praten en de tijd vliegt voorbij. Je bent je bewust van de ruimte, maar ook weer niet. Zeker als je verliefd bent kan het lopen je niet lang genoeg duren.

 2. anna-maria

  mijn goede voornemens gingen vandaag finaal de fout in… zie dat die van jou ook niet zo lekker gaan… http://www.10e.nl/?e=1983 Dit was proefdraaien…Maandag beginnen we echt…ok?

 3. Aukje

  Grappig, ik zag jullie vrijdagochtend met de fiets aan de hand en een koffie over straat lopen. 🙂

 4. Janine

  Mag ik je hierbij adviseren om eens naar New York te gaan? Of anders (goede tweede keus) binnenkort eens een latte met mij te drinken?
  x

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *