ei2010 – Paaseieren zoeken via Layar

vrijdag 2 april 2010 15:09 uur

Voor dit paasweekend hebben we een leuke actie bedacht: Paaseieren zoeken via de Layar “ei2010“.

Layar is een in Nederland ontwikkelde applicatie voor op je Android of iPhone 3G. Je gebruikt het in combinatie met de camera op je mobiele telefoon. Richt je camera op je omgeving en Layar legt er een ‘laagje’ met extra informatie overheen. Met ‘ei 2010′ kan je allemaal verstopte ‘eieren’ vinden. Dit zijn geen echte eieren, maar fraai versierde ei-posters met een uniek nummer die dit weekend opgehangen worden.

Layar werkt op de iPhone 3G en Android-toestellen

Layar is een gratis programma dat op dit moment werkt op een Android of iPhone 3GS. Om de juiste informatie bij de locaties te bieden maakt het programma gebruik van internet, een kompas en GPS. Op de iPhone 3G zie je alleen een kaartje.

Zo werkt de “ei 2010″ layar

Heb je Layar al (gratis) op je telefoon gedownload en geïnstalleerd? Zoek dan in het programma op ‘ei 2010’. Dan komt de ei 2010 Layar tevoorschijn. Kijk om je heen en zoek de eieren! Eventueel kan je via de instellingen de zoekrange vergroten of verkleinen.

Als je een ei (bv. 34) hebt gevonden, maak dan een foto van jezelf en het ei en zet hem op je Twitter en vermeld ook een hashtag #ei2010 EN #ei2010nr34. Vind zo veel mogelijk eieren en win een leuke CHOCA verrassing. Prijswinnaars worden 3e of 4e paasdag bekend gemaakt.

Sommigen zijn nu al aan het zoeken

Ei verstoppen

Je kan ook zelf een ei verstoppen in de Layar laten verschijnen. Heel makkelijk: een kwestie van uitprinten, inkleuren ophangen en aanmelden.

Vrolijk Pasen!

Paasactie is in samenwerking met Buro RuSt en CHOCA – Chocoladefestival Amsterdam2 reacties

  1. margriet

    leuk, maar eerst eens mijn iphone zoeken in huis 😉

  2. margriet

    leuk, maar eerst eens mijn iphone zoeken in huis 😉

plaats een reactie:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *